23 Sep

Privacyverklaring Werken Bij Vacature bij Hekkelman Advocaten Notarissen Nijmegen

Functietitel
Privacyverklaring Werken Bij
Bedrijf
Hekkelman Advocaten Notarissen
Locatie
Nijmegen GE
Openingsdatum
23 Sep, 2018 30+ days ago

Hekkelman Advocaten Notarissen Nijmegen met spoed nodig onderstaande werk positie als de Privacyverklaring Werken Bij. Lees deze personeelsadvertentie zorgvuldig alvorens het aanbrengen van. Er zijn enkele kwalificaties, ervaringen en vaardigheden eisen dat de werkgevers nodig hebben. Doet je carrière geschiedenis passen deze eisen? Ervoor begrijpen dat u de rol die je solliciteert en dat zorg ervoor dat het geschikt is met uw vaardigheden en kwalificaties te.

Volg de online aanwijzingen, vul alle benodigde velden, en alle relevante informatie, zodat uw aanvraag correct is ingediend. Wanneer u klikt op 'Apply This Job' knop (opent in nieuw venster) wordt u meegenomen naar het online sollicitatieformulier. Hier wordt u gevraagd om persoonlijke en contactgegevens te verstrekken, reageren op werkgerelateerde vragen, en laten zien hoe u voldoet aan de belangrijkste selectiecriteria.

Privacyverklaring Werken Bij Vacature bij Hekkelman Advocaten Notarissen Nijmegen Vacatures Detail:

Privacyverklaring 'werken bij'


In dit deel van onze privacyverklaring treft u informatie aan over de verwerking van uw persoonsgegevens indien u bij ons solliciteert. Wij hechten belang aan uw privacy en gaan dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uiteraard voldoen wij daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacyregelgeving. Meer informatie over de omgang met uw persoonsgegevens bij onze juridische of online dienstverlening treft u via deze link aan.

Wij kennen twee entiteiten die als verwerkingsverantwoordelijken gelden in de zin van de AVG. De contactgegevens zijn:

Hekkelman Advocaten N.V.
Hekkelman Notarissen N.V. (Nijmegen)
Hekkelman Notarissen N.V. (Arnhem)

Prins Bernhardstraat 1
Oranjesingel 41
Sickeszplein 1

6521 AA Nijmegen
6511 NN Nijmegen
6821 HV Arnhem

Postbus 1094
Postbus 1468
Postbus 1063

6501 BB Nijmegen
6501 BL Nijmegen
6801 BB Arnhem

024 – 382 83 84
024 - 382 84 86
026 - 3777 111

info@hekkelman.nl
notariaat@hekkelman.nl
notariaat@hekkelman.nl

Persoonsgegevens

Als u bij ons solliciteert verwerken wij persoonsgegevens van u. Wij kunnen in dat kader de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • NAW-gegevens
  • telefoonnummer en e-mailadres
  • geslacht
  • geboortedatum
  • opleidingsniveau
  • cijferlijsten en diploma’s
  • CV en motivatie
  • inhoud communicatie
  • rapportages van assessments en andere testen (indien van toepassing)
  • bankrekeningnummer (voor onkostenvergoeding)
  • informatie over vorige dienstbetrekkingen of stages
  • informatie inzake de beoordeling van de geschiktheid voor een functie

Doelen en grondslagen

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de behandeling van uw sollicitatie. Meer specifiek verwerken wij uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • werving en selectie;
  • beoordeling van uw geschiktheid voor een functie;
  • afhandeling van gemaakte onkosten;
  • communicatie met u en eventuele referenten;
  • uitvoeren en beoordelen assessments;
  • beveiliging systemen
  • voldoen aan wet- en regelgeving

Wij baseren het verwerken van uw persoonsgegevens op de uitvoering van een voorgenomen overeenkomst (artikel 6 lid 1 onder b AVG) of om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen (artikel 6 lid 1 onder c AVG). Ook kunnen wij het verwerken van uw persoonsgegevens baseren op artikel 6 onder f AVG (gerechtvaardigd belang), zoals het in stand houden van een goed personeelsbestand.

Als wij vooraf uw toestemming vragen voor het verwerken van uw persoonsgegevens, zoals voor het verkrijgen van inzage in het assessmentrapport, dan verwerken wij uw persoonsgegevens op grond van artikel 6 onder a van de AVG (toestemming). U mag op ieder moment uw toestemming intrekken, maar de gegevens die tot aan het moment van intrekking zijn verwerkt blijven rechtmatig verwerkt.

Verstrekking aan derden

Wij maken in het kader van onze sollicitatieprocedure gebruik van diensten van andere partijen, zoals wervings- en selectiebureaus en IT-leveranciers. Wij kunnen uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan derden als we dat wettelijk of op grond van onze beroepsregels verplicht zijn.

Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens zullen bewaard worden zolang deze nodig zijn voor de eerder genoemde doelen. Daarbij zijn wij tevens gehouden aan de wettelijke bewaarplichten.

Uw rechten

U heeft het recht om ons een verzoek te doen tot inzage, verbetering, aanvulling of afscherming van uw persoonsgegevens. Ook kunt u ons om verwijdering van uw persoonsgegevens verzoeken, bijvoorbeeld als wij uw persoonsgegevens verwerken op grond van toestemming en u uw toestemming heeft ingetrokken. U kunt tot slot bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. Wij streven ernaar binnen een maand op uw verzoek te reageren.

U kunt uw verzoeken, vragen of klachten per e-mail richten aan info@hekkelman.nl of per post aan:

Hekkelman advocaten en notarissen
Postbus 1094
6501 BB Nijmegen

Klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens

Als u een klacht heeft over onze verwerking van uw persoonsgegevens, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring

Wij kunnen deze privacy verklaring wijzigen. De wijzigingen worden op de website gepubliceerd. We raden u aan deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Datum laatste wijziging: 25 mei 2018


Werk Vacatures Gerelateerd aan Privacyverklaring Werken Bij:

24Sep

Receptionist Medewerker Front Office vacature bij Teau Holtm Hle Tegelen. Teau Holtm Hle Tegelen opening grote carrière kans en werk vacature voor Receptionist Medewerker Front Office positie. Deze werk vacature zal zijn open voor baankandidaat te beginnen op 24 Sep, 2018. Werken bij Bilderberg. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. Bij Château Holtmühle in Tegelen doen we ons werk met passie en betrokkenheid.... ... Lees verder -->


05Dec

Medewerker Front Office vacature bij Hotel Keizerskroon Apeldoorn. Hotel Keizerskroon Apeldoorn opening grote carrière kans en werk vacature voor Medewerker Front Office positie. Deze werk vacature zal zijn open voor baankandidaat te beginnen op 05 Dec, 2018. Werken bij Bilderberg. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. Bij Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn doen we ons werk met passie en betrokkenheid.... ... Lees verder -->


15Oct

Executive Management Assistent Ema vacature bij Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag. Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag opening grote carrière kans en werk vacature voor Executive Management Assistent Ema positie. Deze werk vacature zal zijn open voor baankandidaat te beginnen op 15 Oct, 2018. Door je sollicitatie in te sturen ga je akkoord met onze privacyverklaring. Daarom zoeken wij een collega die enige jaren werkervaring heeft bij voorkeur in de... ... Lees verder -->


02Nov

Medewerker Reserveringen vacature bij Parkhotel Rotterdam Rotterdam Centrum. Parkhotel Rotterdam Rotterdam Centrum opening grote carrière kans en werk vacature voor Medewerker Reserveringen positie. Deze werk vacature zal zijn open voor baankandidaat te beginnen op 02 Nov, 2018. Werken bij Bilderberg. Bij Bilderberg is alleen het beste goed genoeg. Als Medewerker Reserveringen bij Bilderberg weet je één ding zeker:.... ... Lees verder -->


15Nov

Product Development Engineer vacature bij Metaflex Doors . Metaflex Doors opening grote carrière kans en werk vacature voor Product Development Engineer positie. Deze werk vacature zal zijn open voor baankandidaat te beginnen op 15 Nov, 2018. Werken bij Metaflex. De uitdaging ga je aan bij Metaflex Doors Europe BV. Je zet jouw creativiteit in bij het proactief vertalen van initiatieven naar projecten... ... Lees verder -->